igår packade vi in alla barn i bilen och sa vi skulle till biltema egentligen skulle vi till furuvik men det fick de upptäcka själv.:) igår var de även nikelodien dagen på Furuvik så dora var där och svampbob. james tyckte inte alls de var roligt att fotas bredvid dem. kanske för att de var typ 2 m långa och antagligen ibte alls vad han förväntat sig. dora ska ju vara en liten flicka.:) sen var de mycket karusellåkande. Isabella började med bergochdalbana. trodde aldrig hon skulle våga men de gjorde hon och sen blev de favoriten. tror den åktes 6 gånger under dagen.
spelades på chokåadhjul gjorde vi oxå, allt för mycket och inge fick vi med oss hem. men scott lyckades vinna en angry bird nalle till james så han var nöjd och bella vann en nalle signerad av anton enwall(nånting). sen var han även där och sjöng så hon var nöjd.

tanken var att vi skulle bada oxå men de hanns inte med. ett säsongskort vore ju inte fel men samtidigt så blir de en ganska dyr utflykt och skulke vi åka oftare skulle de nog blir lika dyrt varje gång. åkband och lotter är ju nästan ett måste. vore bra om man kunde köpa inträde till endast baddelen. men vi får se om de blir en till tur. jag har semster nu i fyra veckor och är lite sugen på leksand sommarland oxå.:)

Kommentera

Publiceras ej