Ja här blir de inte mycket sömn tyvärr. tror james har ett sjättesinne som känner av när jag är påväg att sova. idag tänkte jag få ett par timmar på eftermiddagen så jag ammade tills han var nöjd bäddade ner honom i sängen och la mig men inte fick jag sova nå för de. han var helt enkelt inte nöjd och ville ha mer mat eller så vill han egentligen bara ha något att suga på för tröst och nappen duger inte. Han är en riktig liten närhetsberoende pojk vi fått. är hur nöjd som hellst i knä men inte när man förösker lägga ner honom och självklart är de mysigt att sitta med honom i knä mest hela dagen men hurhållet ska ju skötas och storsyster måste få lite uppmärksamhet. funderar starkt på att införskaffa en bädsjal. Man hör ju så mycket bra om dem men jag är lite rädd att jag inte ska fatta hur man knytter så de känns 100% säkert. sen är de ganska dyra oxå. får försöka med vår bärsele först få se om han gillar den.

När jag ändå är inne på amning och sömn (vilket just nu är hela min värld) så den här gången vill jag verkligen få amningen att funka, sist gav jag upp ganska fort, de är ju så otroligt smidigt att pumpa och sen kunna dela på matningarna + att man vet hur mycket de får i sig, vet att brösten ställer in sig efter efterfrågan men ibland undara man om de verkligen finns tillräckligt. hur som hellst så har jag börjat överväga flaska nu ändå. iaf under nätterna. dagarna funkar nu hur bra som hellst, om vi bortser från vänster bröst med sår och mjölkstockning då james vägrar ta de, men på nätterna funkar de inte alls. han blir jätte arg och ligger som en liten hackspett vid bröstet men tar de inte. så de skulle underlätta om jag pumpa under dagen och sen gav bröstmjölk i flaska på natten men då är frågan om han vill ha bröst alls på dagen eller om flaska blir lättare och då har jag ju gett upp för lätt igen. får kanske ta och diskutera med bvc få se vad de tycker, samtdigt så måste jag få sova lite snart känns de som. visst man kan funka på lite sömn men känner att jag inte är någon bra mamma till isabella när jag är så här. jaja vi får ge de ett tag till och hoppas de löser sig på nätterna så jag orkar ge ammningen en riktig chans.

Visst är de konstigt hur fort man ifrågarsätter sin förmåga som mamma. självklart gör jag allt för mina barn och försöker alltid göra de som är bäst för dem men ändå börjar man jämföra sig med andra mammor och tänker varför kan de om jag inte kan, hur orkar de osv.. kort sagt man ifrågarsätter sin förmåga som mmam och när kroppen är full av hormoner är de inte att föreslå..

ska föröska få en dusch nu mellan ammningstillfällerna, imon blir de sjukhuset igen. men den här gången är de jag som ska röntgas. få se om graviditeten och hormonernan har fått knölen att växa eller om jag kan sluta oroa mig snart.

god natt till er alla.