För att återknytta till föregående inlägg så hann jag jobba ca 4 timmar. Efter att ha spenderat 4 dagar på sjukhuset så är jag åter sjukskriven.
 
Allt började på tisdagen, åkte till jobbet och allt känndes bra, visst var man lite seg och de tog lite längre tid att få in rutinen men allt flöt på, bra patienter och föräldrar. sen vid 11 skulle vi ta ett prov på ett av barnen så vi gjorde det och under tiden märkte jag att jag var lite skakig på handen, nått som kan hända när man inte har tillräckligt med stöd till handen men sen blev jag kallsvettig, de tjöt i öronen och sen blev de svart. Nästa sak jag minns är att en man säger mitt namn om och om igen, en röst jag inte känner igen och jag har ingen anning om vart jag är.Vissade sig att de var pappan till flickan jag tog prov på, han hade hunnit fångat upp mig när jag svimma så jag slog inte i huvudet iaf. Minns inte så mycket av vad som hände efter jag svimade, blev mycket folk runt mig, kalla handukar för jag var genomblött i svett och var visst väldigt varm och sen fick de upp mig i en säng och tog mig til akuten. PÅ akuten började jag frossa och låg och skaka som en galning men de gav sig tillslut och jag var redo att åka hem, hade en väldigt huvudvärk men trodde ändå jag var på väg hem. läkaren skulle bara göra en grundlig undersökning, men under denna undersökning blir jag kallsvettig igen och börjat åter frossa/skaka. pulsen går upp till 120 och jag mår inte alls bra, Så istället för att åka hem blev de MAVA med telemetriövervak. Sov inte alls bra den natten, min rumskompis blev väckt varannan timme för blodsocker kontroller och då vaknade jag oxå, dagen efter måde jag bättre fortsatt huvudvärk men annars okej, Men plötsligt fick jag åter hög puls och sen krampade mitt högra ben, då de trodde de var panikångset försökte de gemig lugnande men helt utan eftekt så tillslut måste jag få muskelavslapnande för att krampen ska ge sig. Mitt hjärta hade visst hoppat överett slag under natten oxå så de blev yttligare en natt på mava. Den natten sov jag bättrantagligen för att jag fått massor med lugande och muskelavslappnande. Huvudvärken och yrseln kvar står och på torsdagen blir de en ct hjärna beställd. Då den inte vissar något och de inte kan komma på vad som är fel så vill de skicka mig till köping (mitt hemsjukhus) i väntan på EEG och utredning om de kan vara nå neurologiskt men eftersom jag längtar hem övertalar jag läkaren om att jag klarar mig hemma och får med mig lugnande och åker hem. 
 
Klarar mig hemma över kvällen, har två minddre kramper i benet men de ger sig och på morgonen kommer en till bestämmer mig då för att ringa 1177 eftersom jag inser att jag inte kan vara hemma men under tiden jag pratar med sköterskan så blir jag sämre och tillslut så krampar/skakar hela jag. scott får ta över telefon och ambulansen kommer och måste ge mig muskelavslapnande yttligare en gång. får tillbringa dagen på akuten och trotts yttligare en kramp så åker jag hem, tycker inte de finns någon anledning att vara inskriven när ingen kommer hända, visst medicin finns att få snabbt men eftersom jag inte blir medvetslös så tycker jag att jag hellre är hemma.
 
Nu är de allstå söndag och hela lördagen klarade jag mig utan kramper, men jag har inte riktigt följt läkarens råd, fick med mig mediciner som jag skulle ta men slutade ta efter besöket på akuten och kommer kontakta min läkare då jag tror de är biverkningar av medicien jag har ätit. Vi får väl se hur de hela slutar. Men de var en väldigt lång vecka.
 
För att göra saker värre så är pappa inlagd i gävle med lunginflamation och allt för hög crp och feber. känns inte så bra när jag inte kan vara där men måste se till att jag klarar vardagen först.
 
 
Bjuder på en bild från sjukhuset, okamad och uppkoplad. men på benen iaf.