Hur mycket snö kan de komma under en helg. känner oss verkligen insnöade, fick skotta fram bilen idag och de var inte lätt men vi var tvungen att ta en tur till ica och fylla på med mjölk och diverse annat som man inte klarar sig utan. och sen måste jag få ut bella så hon fick av sig lite energi. de märks verkligen på henne när hon fått varit inne en dag hon blir rastlös och gnällig. vilket även james varit senaste tiden. han sover bättre men har blivit gnälligare när han är vaken så känns verkligen som vi suttit i en gnällstuga. man vet inte vad tålarmod är förens man är förälder, elelr möjligen jobbar med barn. treåringar kan verkligen gå en på nerverna. upprepning är en av hennes favoritsyselsättningar och när tålarmodet inte är på topp är upprepningarna så där lagom sötta. men ibland måste man bara skratta åt allt. hennes senaste trick är när hon vill ha upp mamma på morgonen så smyger hon in och väcker lilelbror. mycket är hon min dotter men dum är hon inte, för är lilelbror vaken är mamma vaken. =)

ska se om de blir nån julgran i veckan. jag lyckades glömma att förlänga min föräldrapenning så jag fick bara en tredjedel denna månaden så efter mycket ringande har jag fixat de men pengarna komemr inte förens nästa vecka. men när ska man egentligen sätta upp granen? när ajg avr liten var det dagen innan jul men nu har jag ju egen familj och kan skapa egna traditioner och skulel nog vilja sätta upp den lite tidgare så man får njuta lite längre av den men vi får väl se.

nu ska jag fixa lite mat sen blir de final i ensam mamma ikväll och för denna speciella kväll har jag inköpt aladdin =) tur de var erbjudande på ica.