Här var de tomt, det har varit full fart i livet, jag har fyllt år, james har blivit ett och han går nu. =) Sen har det varit en otrolligt intensiv jobb period, funderar starkt på att gå ner i tid till 80% men vi får väl se hur de blir med de. Men sen för att göra saker bättre har jag börjat läsa extra kurser på högskolan. som om jag inte hade tillräckligt. vad tänkte jag på egentligen! men den håller bara på till 6 dec sen börjar nästa 12 dec så vi får se. första är krånglig och eftersom min hjärna inte funkar som den ska nu känns de så där lagom bra men envis som man är så ska jag fixa de. =)

Kan inte fatta att jag har jobbat i över sju månader här i västerås nu. och på sju månader har det gått från att vara ett super jobb till att inte alls vara de jag hoppades på. otroligt mycket stress på läkar sidan vilket gör att vi får ta skiten när läkare inte hinner och de är inte vad jag anmälde mig för. jag vill göra mitt jobb de jag får ynka 21000 för, inte läkarnas jobb de dom får betydligt mycket mer än jag för. Men just nu gör vi allt för att hålla oss sams med läkarna vilket blir så fel. speciellt när man fortfarande är ny, jag är inte bekväm i att "ordinera" själv. jag måste ha någon bakom mig.

nu har jag nog klagat fördigt för idag, ska sotera tvätt och sen sova. james har haft en hemsk period igen inatt var scott uppe mellan 12 och 2 med honom vet inte vad som är fel men jag måste få sova ordetligt snart. TRor jag ska försöka komma till en massör i helgen (tack friskvårdspenningen) få ett par timmar som bara är mina skulle inte vara helt fel.