Dagen har släppat förbi utan att jag gjort speciellt mycket. suttit mest framför datorn och skickat ut spontan ansökningar och praktikplatsförfrågningar till alla ställen jag kan komma på att scott skulle platsa. sen har jag mest läst, började på en underbar bok häromdagen som tyvärr tog slut nu ikväll, vickis vintagebutik heter den skriven av isabel wolff. helt underbar bok låna den och läs!


imorgon är det äntligen september! som jag har väntat, 9 månader är en lång tid och jag har ju varit gravid hela detta året. eller nästan iaf, konstaterade att jag var gravid den 11 jan men visste egentligen om de redan den 1 jan. Så jag tror absolut man kan känna på isg när man är gravid för ren realistiskt hade jag precis blivit gravid i slutet av dec men när jag skulle dricka mitt te den 1 jan och hela magen bara vände sig så visste jag. =) och nej jag var inte bakful för av någon anledning kände jag inte för att dricka på nyår så jag drack mer alkoholfritt än saker med alkohol i, även de måste vara kroppen som reagerar på hormonomställningen eller liknande. hur som hellst så nu är september här och jag hoppas för att i världen att jag slipper vänta till oktober innan jag har min bebis i famnen, men man vet ju aldrig.

sen har scotts föräldrar bokat biljetter över så de kommer i början av oktober och då kommer även jenny, james och om jag inte har helt fel kommer även eva hem så oktober kommer bli en bra månad! =)

nu ska jag ta lite varm oboy och hoppas jag kan sova inatt, hemskt när man bara ligger och vrider och vänder sig i sängen.