Har längtat länge efter den här lördagen länge. Heldag i stockholm med mina tjejer och sen grillat vin och shlager på kvällen. Behöver verkligen nå annat att tänka på ett tag. har varit för mycket, blien blev bara droppen och ibland vet jag inte ens varför jag ska gå upp på morgonen. Känns som likgilltigheten tar över. Men jag ska ta mig ur detta oxå och den här lördagen är nog bland de bästa jag kan göra för mig själv just nu.

När de gäller bilen så är de en riktigt soppa. har gått mycket fram och tillbaka mellan företaget och mig men nu har ju kommit överens om att vi inte kommer överens så de kommer från mitt håll bli en anmälan till allmänna reklamations nämnden (ARN). De som är det jobbiga är att jag nu står med ett lån och en ej fungerande bil och de kan ta upp till 6 måander inann mitt fall prövas. men jag ska samla ihop så mycket bevis jag kan och sen ska jag vinna och förlorar jag så går jag vidare till tingsrätten. Blir så arg när jag fattar vilken risk jag utsatt mig själv och mian barn för. Funderade ett tag på om jag ska gå till lokaltidningen men de är kankse att överdriva. fast de finns väl fler som bör få veta att detta företaget säljer bilar de inte ens kollat bromsarna på. ska man som konsument behöva ta bilen på en genomkoll efter den är köpt av en stor firma? man antar ju att bilen är körduglig iaf och absolut att de är laglig! men nu sitter jag i en kneppig sitts så får se om vi löser de med en billig skruttbil över sommaren, måste ju ta mig till jobbet. Men nog om de, handla inte av landrins kan jag ju säga.

nu ska jag sova och sen njuta av min helg, måste få tillbaka lite reserver annars vet jag inte om jag orkar le länge till...