känns som mitt humör går mycket upp och ner. idag var en bättre dag. ok på jobbet allt funkade hemma och då kan jag hålla mig glad. att de sen ska behövas så lite för att tipa mig åt fel håll måste jag ta tag i. Bara fundera på hur? ska man gå direkt på de man själv tror är problemet eller ska man söka hjälp eller ska man bara fösöka lösa de själv? de där med att söka hjälp är jag inte nå bra på. tycker mest att de finns andra som behöver hjälpen mer och har svårt att faktiskt få ur mig hur illa de kan vara ibland. man skulle ha ett jour nr man kunde ringa när de är som värst så jag fick ut de nån gång.

ska försöka tänka possitivt, försöka bara vara med människor som får mig att må bra och försöka inte lägga så mycket press på mig själv. alla har svakor och jag måste inte vara super överallt. får sätta mig först på listan. =)

ett annat "problem" är kursen jag läser på ögskolan. tyckte en extra kurs är bra för poäng och kunskap osv. men nu har jag snart läst färdigt läkemedelsbiverkningar och biverksrappotering (ja de är lika tråkigt som de läter) hur som hellst bara hemtentan kvar och den verkar sååååå jobbig. vad tänkte jag egentligen?