Här känns de lite som en spökstad brukar vissas på film, helt tomt förutom de stora "bollarna" som rullar förbi ibland. nu får de bli att skärpa sig. =)

Sitter just nu med bilångest, skulle behöva en ny bil men de finns inte direkt nå buffert för de. vill egentligen inte ta ett lån men samtidigt är de så jobbigt att chansa när man åker till jobbet, kommer jag fram eller blir jag stående på E4:an. alltid lika spännande...  Så egentligen är en bil en investreing men med ett dåligt andrahandsvärde. skulle hitta en pärla som mamma och pappas bil. köpt för gud vet hur många år sen typ 10 minst, kostade då 40000 och har aldrig krånglat mer än att pappa kunnat fixa de. så där har man ju fått nå för pengarna, typ 4000 per år de är ju inget för en bil. sen behöver jag en billigare bil oxå, min dricker bensin som de vore vatten och han var i sahara. går nå sjukt med bensin.  men eftersom jag inte kan nå om bilar måste jag ha med mig någon kunnig och sen får vi se vad som händer på bilfronten.

På jobbfronten går de super bra. börjar äntligen kännas bättre och jag har åkt med i ambulansen yttligare en sväng. kommer nog trivas då de är så omväxlande. finns lugna dagar sen finns de dagar med verklig iva vård och där behöver jag träning och erfarenhet men de kommer. sen finns de alltid någon som är mer erfaren, tack och lov. =) När de gäller kollegor måste jag ha lite mer tid innan jag vet vad jag tycker. de flesta är jätte trevliga men är de inte alltid så i början. börjar tro att första intrycket kan vara föränderligt.

nu ska jag ta tag i köket och den dagliga röjningen. sen blir de soffan och lite gamla greys avsnitt, behöver lätta på trycker i tårkanalerna och då funkar greys..