sista dagen på året och dax för en tillbaka blick.
Året började jobbigt då scott fick åka hem på marks begravning och jag körde av vägen med barnen i bilen men efter en sån start kan de bara bli bättre. I feb fick vi äntligen se mini blev flyttad två veckor ich istället för juli så var de nu augusti som gällde.



våren flöt på med en växande mage och vardagsliv. mellomys med de bästa och slapphelger både hemma och hos mamma ( en hel del jobbhelger oxå)





den magiska 27 veckors gränsen passeras under våren och veckan efter hamnar jag på förlossningen pga konstiga magsmärtor blir kvar två nätter och efter de är hag livrädd bebis ska komma tidigt(eller sjuk) blir sjukskriven vid midsomnar och då börjar sommaren som bara består av väntan.






juli kommer och jag åker in för första gången med känningar. kommer hinna med många fler vändor innan de är dax på riktigt (finns massor av inlägg on den sega väntan) men sen kommer äntligen dagen min stora tjej ska börja skolan och då 10 dagar sen tycker lillasyster de är dax att komma. så den 19 augusti födds äntligen Nathalie.

plötsligt blir de höst och vardagen kommer långsamt tillbaka. äntligen funkar amningen och de stora barnen trivs på dagis och i skolan. ma kan verkligen säga att allt är precis som de ska vara!




men varför bara vara lycklig när mab kan vara mer än lycklig. tar chansen och söker jobb i falun väldigt kluven över om jag vill få jobbet eller inte men när erbuudandet kommer kan jag intr tacka nej så då börjar jakten på nytt boende, skola osv...
Jultider anser vi är bästa tiden för livsavgörande beslut så den 23 dec lägger vi bud på ett hus. den 30 blir de accepterat och de ser ut som vi startar de nya året med att bli husägare :)

vi ser fram emot 2014, nytt jobb, nytt hus och nya äventyr. sen satsar vi på ett 2015 utan livsavgörande förändingar tack!